ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu

02223206688
Batıkent Mah. Aydınlar Sok. No1/1 TEPEBAŞI
Vizyon
Evrensel,yaratıcı,kendi kendine yetebilen,inanç ve değerlerine bağlı,yenilikçi eğitim teknolojilerini takip eden aynı zamanda bu teknolojileri üretebilen günlük hayatlarında kullanabilen ,sorgulayıcı bir toplumun temelini oluşturan gençleri yetiştirebilmek.
Misyon
Eskişehir ilinde eğitim ve öğretimde tercih edilen,model alınabilecek,Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,disiplinler arası çalışabilen ,kendini gerçekleştirme amacı taşıyan irfan sahibi bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.
07:30-13:10 (Sabahçılar) 13:20-19:00 (Öğlenciler)
Ulaşım
Yerleşim Yeri
Batıkent Mah.Aydınlar Sok.No:1-1 Batıkent Mahallesi Muhtarlığı karşısı Tepebaşı/ESKİŞEHİR