T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu

ÇEDES

Ülkemizde birçok ilde yaşanan deprem felaketinden sonra 7’den 70’e hepimiz tek yürek olduk.

 

Büyük felaketin ardından yüzyılın dayanışması başladı. Okulumuz öğrencilerinin, velilerinin ve öğretmenlerinin seferberliği ile afet bölgesine ulaştırılmak üzere iki kamyon dolusu kuru gıda, giysi, battaniye, bebek ve çocuk ürünleri gibi temel ve acil olabilecek ihtiyaçları gönderdik.

Deprem bölgesinden okulumuza gelen öğrencilerin ve ailelerin yaralarına ortak olmaya çalıştık. Giyim, Kırtasiye, Kitap, vb acil ihtiyaçları karşıladık. 

Deprem felaketini yaşamış öğrencilerin okulumuza ve şehrimize alışmaları, bir nebze olsun bu felaketi unutmaları için hep birlikte çalıştık, el ele verdik. 

Okulumuzda düzenlediğimiz kahvaltı etkinliği ile ailelerimizi ve öğrencilerimizi yakından tanıdık onlarla kaynaştık, güzel vakit geçirdik.

Ramazan ayı içerisinde ailelerimizle iftar yemeğinde tekrar bir araya geldik. Sıkı dostluklar kazandık, ailelerin birbiri ile tanışmasını sağladık.

Okulumuzdaki tüm velilerin, öğrencilerin ve öğretmenlerin katkısı ile dayanışmaya ve yardımlaşmaya devam ettik. Okulumuzda küçük bir ihtiyaç marketi oluşturduk. Hem ayni hem de nakdi desteklerimizi severek ve gönül rahatlığı ile yaptık.

Hatay’ın Hassa ilçesindeki Yukarıbucak İlkokulu ile kardeş okul olduk. Kardeş okulumuzla irtibata geçtik, ihtiyaç listelerini bizlere ulaştırmalarını heyecanla bekliyoruz.

Okul İdaremiz, Öğretmenlerimiz, Öğrencilerimiz ve Velilerimizle felaketin ilk gününden itibaren yaraları sarmaya çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz.

 

 

 

03-05-202303-05-202303-05-202303-05-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 03.05.2023 - Güncelleme: 03.05.2023 18:49 - Görüntülenme: 301
  Beğen | 4  kişi beğendi